FUSTIN Olivolja är stolt fd leverantör till Michelinstjärne-belönade och Bocuse d’Or-vinnande kocken Mathias Dahlgrens restauranger Rutabaga och Matbaren på exklusiva Grand Hôtel i Stockholm. Deras kommentar var ”Vi är eld och lågor!” (Staffan Naess)
Vid ett blindtest inom ramen för Göteborgs Universitet jämfördes FUSTIN olivolja mot en dyr italiensk high-end olivolja, och 80% av testpersonerna föredrog vår olivolja medan 10% föredrog den andra och 10% var obeslutsamma.
Omdömen och utlåtanden från restauranger med Michelinstjärnor och White Guide utmärkelser:
Oaxen Krog: ”On behalf of Ian Doyle, your product is very good”
PM & Vänner, Anders Lauring: ”Fantastiskt god olivolja!”
Thörnströms Kök, Billal Andersson: ”Oljan är trevlig som tusan!”
Bloom in the Park, Kathrin Baake: ”Den är fantastisk!”
KOKA, Jonas Larsson: ”Vi gillar oljan, den är jättegod”
SK Mat & Människor, Martin Moses: ”Väldigt god olivsmak”
Fäviken Magasinet, Jesper Karlsson: ”Jättegod och mild”
Restaurang Volt, Peter Andersson: ”Den är jättegod”